Фото без опису

 

 

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

У зв’язку з відкриттям закладів дошкільної освіти Словечанської ОТГ в умовах адаптивного карантину прохання дотримуватись наступних правил:

  • Перш ніж привести дитину в заклад дошкільної освіти, будь ласка,  зверніть увагу на стан її здоров`я. За найменших підозр у дитини та членів усієї родини захворювань  (ГРВІ, нежить, підвищення температури тощо), необхідно звернутися до сімейного лікаря та обов’язково попередити вихователя чи медичного працівника закладу та прийняти міри самоізоляції.
  •  Дотримуйтесь режиму роботи закладу: з 7.30 до 18.00 (з урахуванням чергової групи): приводьте дитину до ЗДО своєчасно з 7.30 до 8.40, зберігаючи дистанцію з працівниками та іншими батьками 1,5 м. Уникайте скупчення людей.
  • Ранковий прийом дітей буде здійснюватись вихователями на території ЗДО (на майданчиках кожної групи). Вранці та кожні чотири години протягом дня дітям буде проводитись температурний скринінг. Діти, з температурою тіла понад +37,2°С та з ознаками соматичних захворювань будуть відсторонені.
  • Батьки, або особи які їх замінюють, що супроводжують дитину на  території закладу повинні бути в захисних масках (у тому числі саморобних), так, щоб були покриті ніс та рот, відповідно до карантинних вимог. Необхідно надавати вихователеві правдиву інформацію стосовно стану здоров’я дитини та членів родини.
  • У зв’язку з правилами та умовами адаптивного карантину в закладі буде проводитись систематична дезінфекція обладнання та приміщень, а тому батькам слід надавати медичному працівнику інформацію щодо можливих алергічних реакцій у дітей на миючі , дезінфікуючі засоби та антисептики.
  • Забороняється приносити з дому іграшки, їжу, гаджети та інший матеріал (олівці, книги, тощо) окрім особистих речей: одяг, змінне взуття, паперові та вологі серветки, головний убір.
  • Надайте вихователеві свій достовірний мобільний номер телефону, або інших членів родини для зв’язку у разі виникнення непередбачуваної ситуації (погіршення стану здоров’я дитини, тощо).  
  •  Зверніть увагу на обмежене перебування дитини в громадських місцях.  Це є небезпечним для її   здоров’я, навіть під час послаблення карантину.                    

Шановні батьки! Лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти власне здоров`я та здоров’я  дітей! Здоров`я дитини та кожної  родини  – це головне!