Прозорість і підзвітність

Прозорість і підзвітність

Прозорість і підзвітність – це необхідність сьогодення. У питанні використання коштів державного та місцевого бюджетів потрібно діяти злагоджено, відкрито і прозоро.

Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Коростенській РВА

Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Коростенській РВА

22 липня 2024 року відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». Робочою групою проаналізовано публічні закупівлі, які  на стадії оголошення або прийому пропозицій від учасників, за період 01.07.2024 по 19.07.2024, в розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування.  Проведено моніторинг 27 публічних закупівель, що оголошені суб’єктами господарювання у Коростенському районі. 

Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. ВІДЕО ВІДЕО

Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. ВІДЕО

У сучасних реаліях України знання правил мінної безпеки стає необхідністю. Недостатня обізнаність може коштувати життя та заподіяти непоправну шкоду здоров’ю. Особливо небезпечними є вибухонебезпечні предмети, які залишаються після військових дій. На жаль, багато українців все ще не усвідомлюють усю серйозність ситуації, що призводить до трагічних наслідків.