Про актуалізацію даних Реєстру тварин

У 2024 році буде реалізована програма підтримки малих фермерів, які мають в обробітку до 120 га землі, зокрема будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз та овець.

#Безбар’єрність: Хочу подякувати. Як зробити це правильно

Часто цивільні люди хочуть подякувати ветеранам  /  ветеранкам, але бояться бути нав’язливими. Висловлювати вдячність і підтримку потрібно, єдине питання — яким чином це зробити, щоб це було доречно і не театрально.

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Коростенського району провела моніторинг 33 публічних закупівель

На цьому тижні відбулося засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» Коростенської РВА. На засіданні було проаналізовано публічні закупівлі, які є на стадії оголошення або прийому пропозицій від учасників, за період 03 січня по 23 січня, в розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування, які зареєстровані на майданчику ZAKUPIVLI.PRO.

#плічопліч: Житомирщина приєдналася до відкриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». ФОТО. ВІДЕО

Сьогодні, 05 лютого, у Житомирі відбулося урочисте відкриття ІІ етапу змагань зі спортивного орієнтування. Цей захід став частиною наймасштабнішого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який зібрав понад 100 учасників, готових демонструвати свою спритність, витривалість та командний дух.