Допомогу майже на 3,5 млн грн отримала від  UNISEF Словечанська лікарня

Світ, кажуть, не без добрих людей. Особливо гостро відчувається це  у теперішніх непростих реаліях, коли в країні йде повномасштабна війна, коли об’єднання спільних зусиль, здійснення добрих і корисних справ є вкрай важливим. Підтримка, безкорисливість,  взаєморозуміння допомагають долати будь-які виклики  та боротися зі злом.

Неодноразово потрібну допомогу  від   благодійників отримувала  КНП  «Словечанська районна лікарня» - один із найважливіших об’єктів соціальної сфери нашої громади.  Нещодавно ж гуманітарна «валіза», причому солідна,  надійшла  нашому закладу  і від  фонду UNISEF в Україні – модульна котельня тепловою потужністю 1000 кВт вартістю  понад 2,6 млн грн та два генератори: відповідно на  50 кВт та 10 кВт   майже  на  23 тис. євро. У грошовому еквіваленті загальна  сума допомоги складає майже 3,5 млн грн.

 Все це  обладнання  дозволить навіть за форс-мажорних ситуацій і медперсоналу, і пацієнтам бути у теплі та  забезпечувати стабільне і своєчасне надання лікарнею медичних послуг населенню в осінньо-зимовий період, особливо   в надскладних умовах військової агресії рф проти України.

Дякуємо   фонду UNISEF за  турботу і надану вкрай необхідну допомогу, за виявлені благородство і  милосердя, за прагнення зробити світ кращим,  адже, попри складнощі  нинішнього життя,  його представники  не забувають про головне – творити добрі справи для людей, дарувати їм надію і віру в добро. За сприяння  у позитивному вирішенні питання щирі слова вдячності  також адресуємо  голові Житомирської обласної військової адміністрації Віталію Бунечку та членам гуманітарного штабу ОВА і зокрема Олегу Рябому.

Хай ніколи не вичерпується  цілюща криниця вашої доброти, а людська вдячність  спонукає на подальші гарні справи, які, безперечно, воздадуться сторицею. Разом нас не подолати жодному ворогу.  Крокуємо до перемоги спільно!

Адміністрація КНП «Словечанська районна лікарня».

Фото без описуФото без описуФото без опису