Фото без описуФото без опису

"Голос жінки" - соціально - психологічний проєкт, в рамках якого кожна жінка має можливість отримати БЕЗКОШТОВНУ психологічну допомогу, а також розповісти свою історію війни.


Насилля, депресія, стрес, ПТСР - небезпечні наслідки війни.

Ці наслідки - частина історії жінки, яка проходить через випробування війни.


🛑 Не мовчи, бо весь світ має знати про наш біль і горе

 

🛑 Не мовчи, бо твій емоційний стан важливий

 

🛑 Не мовчи, бо кожній із нас є, про що розказати


Щоб отримати психологічну допомогу та/або поділитись своєю історією треба заповнити Гугл-форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdW1A7tnCbIlg-bJUZmiOh28DoYAWOmDGmkI8-VpwwG-18dog/viewform


Після того, як ви заповнили анкету, якщо на запитання "Ви бажаєте зв’язатися з психологом?" ви відповіли "Так", то найближчим часом з вами зв’яжеться наша менеджерка та допоможе вам обрати зручний спосіб зв’язку з психологом. Тоді ви отримаєте кваліфіковану психологічну допомогу. Вся інформація, яку ви надаєте під час відповіді буде використана лише з особистого дозволу та виключно з метою демонстрації світові воєнних злочинів російської армії, ваша контактна інформація поширюватися не буде!
 

Кожна з вас має бути почутою!  Кожна історія унікальна! Ніхто не має бути байдужим до чужого болю! Ніхто не має стояти в стороні! Не мовчи! Ми з усім впораємось разом!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису