Шановні освітяни Словечанської громади!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом, яке об’єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, відкриває нам дорогу у велике життя, вчить мудрості, сіє добре і вічне в наших серцях.

Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. В умовах сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Сьогодні в першу чергу від вас залежить виховання нової, національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань. Ви - творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.
Нехай ваше життя завжди наповнюється любов'ю і повагою ваших учнів. У цей святковий осінній день бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України.

Нехай Господь Бог береже вас та ваші родини!

З повагою сільський голова, відділ освіти та соціально-культурної сфери Словечанської сільської ради

Фото без опису