18 жовтня, у Європейський день боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ» із метою запобігання торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. Вона спонукає поміркувати над ризиками експлуатації й розгледіти, до чого можуть призвести на перший погляд привабливі пропозиції роботи чи житла.

Кампанія впроваджується спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій із протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції.

 

Окрім Києва, створену в рамках кампанії експозицію «ПРИДИВИСЬ» буде розміщено у приміщеннях залізничних та автовокзалів, торгових центрів, на центральних площах міст тощо у 20 областях України. 

 

Департамент соціального захисту населення Житомирської ОВА спільно з громадською організацією «Жіночим інформаційно—консультативним центром» та Бердичівською міською радою відкриють проведення Акції на залізничному вокзалі, де буде розміщена для подорожуючих інсталяція «Придивись».

 

 

Фото без описуФото без опису