Фото без опису

У рамках Програми Президента “Велике будівництво” в Житомирській області триває капітальний ремонт мосту через річку Случ, що в селі Чижівка (Новоград-Волинський район) на автомобільній дорозі Р-49 Васьковичі – Шепетівка (км 92+351).

 

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

 

На сьогодні на об’єкті завершені роботи з влаштування бетону на монолітній плиті, що виконувалися в три етапи: щоразу мостовики влаштовували по 90 кубів бетонної суміші.

 

Найближчим часом буде проведено влаштування бордюрів та тротуарної плити.

 

У цілому в межах проєкту на штучній споруді передбачено:

 

розібрати та влаштувати нову прогонову будову;

 

влаштувати комплексне мостове покриття;

 

реалізувати заходи з безпеки руху.

 

Згідно з планами на 2021 рік заплановано провести капітальний ремонт шляху Р-49 між селами Чижівка та Наталівка на Новоград-Волинщині, що дозволить з’єднати напрямок якісним покриттям з автодорогою міжнародного значення М-06 Київ-Чоп.

 

Підрядник: «SP.ZO.O.Mast — Bud». Фінасування: державний бюджет.

 

Нагадаємо, що в рамках “Великого будівництва” також проводиться капітальний ремонт мосту через річку Норин, що у місті Овруч, на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 47+402.

 

А під час робочої поїздки до Оліївської громади 22 квітня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув хід проведення капітального ремонту автодороги місцевого значення С062206 Новопіль – Вільськ – Кам’янка км 11+500- км 15+490.