Україна зробила ще один важливий крок задля зміцнення своєї безпеки та обороноздатності, — Віталій Бунечко

Про це очільник Житомирської ОВА зазначив на своїй сторінці у facebook.

Фото без опису

Також він розповів, що це ніщо інше, як формування нової безпекової архітектури в Європі.

«Ми підписали безпекові угоди з Британією, а нещодавно – з Німеччиною та Францією, що свідчить про нашу спільну відданість міжнародній безпеці та захисту незалежності та територіальної цілісності демократичних держав», — зазначив Віталій Бунечко.

Він зазначив, що ці угоди створюють міцне підґрунтя для співпраці та обміну досвідом з країнами, що лідирують у боротьбі за стабільність на європейському континенті. Це важливий крок у зміцненні нашої обороноздатності та наданні всебічної підтримки Збройним силам України. Політична підтримка та сучасна технологічна підтримка, які ми отримаємо, завдяки цим угодам, дозволить нашим воїнам ще більш ефективно знищувати ворога та захищати Україну та Європу від імперських зазіхань росії.

«Ми вдячні канцлеру Федеративної республіки Німеччина Олафу Шольцу, президенту Франції Емманюелю Макрону та нашій дипломатичній команді під керівництвом Президента України Володимира Зеленського. Безпекові угоди відображають наші спільні переконання та готовність працювати разом над зміцненням міжнародної безпеки», — додав Віталій Бунечко.

Очільник області резюмував, що Україна чекає на приєднання інших демократичних країн до безпекових угод!